Schatgraven

Vanaf het begin van het bestaan van onze vereniging was er al een verenigingsblad. De eerste uitgave was januari 1971! Tot op vandaag zijn er 42 jaargangen uitgekomen! Een heel verenigingsleven is er in vastgelegd.

Heel expliciet door alle teksten en foto´s die er in staan. Wat minder uitgesproken ook als je al die bladen bekijkt en je realiseert hoe die zijn gemaakt. Hoe enthousiaste mensen met de in hun tijd beschikbare middelen er steeds weer in slaagden een mooi clubblad te maken.

Een schat aan amusante en interessante artikelen ligt daar voor het grijpen. Artikelen die vaak nog actueel en lezenswaardig voor de huidige Kolibristen zijn. We vinden het daarom leuk om een nieuwe rubriek aan de VKZ site toe te voegen: Schatgraven!

We gaan graven in de Kolibries. We stellen ons voor om regelmatig een schat uit de VKZ geschiedenis op te duiken en op de site te zetten. Wil je met ons mee graven en heb je ook wat gevonden in een oude Kolibries: laat het ons weten!

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Subcategorieën

Een speciale uitgave buitenlandse reisverslagen van Kolibrizeilers uit de periode 1975 - 1990.

Aankomende evenementen

47ste Algemene Ledenvergadering