Wedstrijd verslagen

WInter201512142
Zoals gewoonlijk de laatste maanden was het opnieuw heerlijk weer op De Kaag -eigenlijk een beetje te mooi.

20151108 105322En weer was het heerlijk zeilweer tijdens de winterwedstrijden op De Kaag.

vlagWat vooraf ging.

Een paar maanden terug kwam op de facebookpagina van de Kolibrizeilers de uitnodiging voor de tocht voorbij. Nu kende ik de tocht al wel van naam. Willem van Olst had ik er al wel eens enthousiast over horen praten. Ik had de site al wel eens bezocht en veel verhalen daar over gelezen. De wil om er aan mee te doen was er wel, maar zou ik het redden? Derde week oktober- wat voor slecht weer kan je wel niet hebben en vind ik het dan nog wel leuk?

P1110520
Op zondag 8-12 is de laatste winterwedstrijd van dit jaar op de Kaag verzeild. De kolibri’s, dit jaar doen er 7 mee, zijn ingedeeld in de langzame kajuitjachten met 10 andere kajuitjachtjes.

Thijs Hoogland, ongenaakbaar op het Marsdiep7 kolibri's verzamelen zich in de jachthaven van Den Helder

Afgelopen weekend 7 en 8 september werden de traditionele sluitingswedstrijden van de Marine Watersport Vereniging weer gehouden op het Marsdiep bij den Helder.

eerste prijsDe nacht van Spakenburg is een wedstrijd waaraan elke kolibri bezitter, al was het maar één maal in zijn leven aan mee zou moeten doen.

Aankomende evenementen

47ste Algemene Ledenvergadering