Even voorstellen:

logo 50jr VKZIn 2020 vieren we als vereniging een heel bijzondere gebeurtenis, ons 50-jarig jubileum.

Het bestuur heeft een jubileumcommissie samengesteld die de festiviteiten zal gaan vormgeven en organiseren. We stellen ons even aan jullie voor: Teije & Nina Hoogland, Henk & Hilda de Jong en vanuit het bestuur Anita Oskam.

 

 

 

NinaNina:
Vanaf het moment dat mijn vader Thijs Hoogland op 1 mei 1974 zijn zelfgebouwde Kolibri 560 te water liet, heb ik meegevaren. In  mijn jeugd heb ik met heel veel plezier aan vele weekenden en activiteiten van de vereniging deelgenomen. Ik bewaar daarbij ook goede herinneringen aan de verschillende jubilea die ik heb meegemaakt. Het voetballen in 1980  in Zeewolde, samen met mijn vriendin in het zonnetje de wedstrijd varen in 1985 in Naarden en ook de vaartocht in Broekerhaven in 1995 staan me nog helder voor ogen. In 2000 kwamen we alleen even in Hoorn op visite met onze toen pasgeboren zoon Thomas. Thijs en Paula varen al sinds 1994  een 660. In de afgelopen jaren zijn Teije, ik en onze drie kinderen mee blijven varen. Pas sinds november 2016 zijn wij zelf de trotse eigenaren van een eigen 560: de 546.  Dat was voor ons ook het moment om zelf lid te worden van de vereniging.  Bij de grote ledenraadpleging kwam het 50-jarig jubileum van de vereniging ter sprake. Zelf net 50 geworden, kon ik niet anders dan aan te bieden te helpen met de organisatie van dat feest!

Henk

Henk & Hilda:
In 2007 Torretje gekocht van Gerrit van Suijdam, met als voorwaarde dat ik lid werd van de VKZ.
Van beide geen spijt, ben nog lid van de VKZ en zeil nog met Torretje al komt er de laatste tijd minder van. Was aanwezig bij het lustrum in Stavoren en wil graag meewerken om van het 50-jarig jubileum net zo’n succes te maken.

 

 

 

 

Anita

Anita:
Sinds 2001 vaar ik in de Kolibri. Ik ben gestart in de 560 en sinds 2014 in de 660 en behept met het wel bekende Kolibrivirus. Gelijk ook actief binnen de VKZ van weken organiseren tot aan bestuur. Mijn 1e jubileum was 2005 in Muiden waar de koeien van de dijk waaiden en alle plannen in het water vielen. In 2010 heb ik samen met Wim en Diny, Tine en Marjon het jubileum in Stavoren georganiseerd. De aanbrengtochten waren berekoud maar tijdens de festiviteiten brak de zon door. Nu sta ik samen met Henk, Dennis en Nina voor de uitdaging om voor ons 50-jarig bestaan een mooi feest voor jullie te organiseren; hopelijk eentje waar nog lang over na gesproken wordt onder het mom van ‘weet je nog toen in…………..’

 

Dinsdag 11 september jl. zijn we onder het genot van een heerlijke macaronimaaltijd van Dennis voor het eerst bij elkaar gekomen.  Naast een gezellige bijeenkomst was het ook een voorstelrondje en natuurlijk onze eerste brainstorm over de festiviteiten in 2020, als we samen 50 zijn. Waar moeten we aan denken, rekening mee houden, wat is leuk, fijn belangrijk, hoe zien we het voor ons en wat en wie hebben we daar voor nodig.  Er zullen heel wat bijeenkomsten volgen waarin de contouren van het ‘wie wat waar’ duidelijk zullen gaan worden. Eén voordeel: het waarom staat als een huis.

Ons 50-jarig jubileum is er eentje om te vieren!

We houden jullie op de hoogte!

Wij zijn bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.