IMG 2553Het ijs lag afgelopen zondagmorgen op de dekkleden, maar in de loop van de ochtend kwam de zon op en het werd weer een zonovergoten zeildag met een prima windje uit het oosten. Kom daar in de zomer maar eens om!

We zagen het mooie weer al een week aankomen, dus reden voor mijn echtgenote weer eens te bemannen. Dat is even wennen(-); ze heeft wel goed overzicht over de wedstrijd en ze geeft ook goede adviezen, maar ze kan de fok niet goed aantrekken – ze is gewoon niet sterk genoeg. Toch hebben we weer lekker gevaren, ondanks dat we ergens in het midden-/achterveld lagen te knoeien.
In de pauze was het heerlijk lunchen achter het clubgebouw – uit de wind en in de zon. Leuk was het dat Leo van den Brink, vader van Pim, en diens vriendin met rollator erbij waren.
Ook op 4 wielen was Bart Begeman. In zijn rolstoel kon hij de ‘Fly Away’ met zijn broer Dokus vanaf de kant goed volgen.
Op 10 april zijn de laatste wedstrijden van het winterseizoen 2015/2016. Doe mee, er is plaats zat! Ook zonder boot ben je welkom.

Jan van Bueren