Search

Klein maar fijn

Vereniging van Kolibrizeilers

Op deze site vindt u alles wat de Vereniging van Kolibrizeiler te bieden heeft

Ontmoetingsplek,
kennis uitwisselen en zeilen

Laat de wind uw Koilibri beroeren en geniet van een avontuurlijk zeiltochtje. Wilt u mede Kolibri-zeilers ontmoeten? Als u technische vragen heeft over uw boot en graag antwoord wilt krijgen, dan kunnen we u helpen. Heeft u altijd al eens willen deelnemen aan een wedstrijd of op expeditie willen gaan met gelijkgestemde zeilers?

Bij de VKZ bent u op de juiste locatie! We streven ernaar om samen met onze leden de activiteiten te organiseren waar u behoefte aan heeft. Dankzij ons collectief zorgen we voor prachtige momenten op het water. Meld u nu aan en beleef de ultieme Kolibri-ervaring!”

Nieuws

Museumwerf Vreeswijk

Op 13 januari vond onze jaarlijkse Nieuwjaarsevenement plaats op de pittoreske Museumwerf Vreeswijk. De opkomst was opmerkelijk en we waren verheugd de gelegenheid te hebben

Lees verder »

Dirk de Jong overleden

Op vrijdag 13 oktober is Dirk de Jong op 85 jarige leeftijd overleden.

Hij heeft tot op hoge leeftijd gezeild met de kolibri 560 “Vento Vivere” met zeilnummer 653 die hij zelf gebouwd heeft in 1975. Samen met zijn vrouw Hilly hebben ze vele evenementen van de VKZ meegemaakt.

Dirk is altijd lid gebleven van de vereniging, ook na het overlijden van Hilly in 2012. Hij heeft tot op het laatste moment van zijn leven de Kolibri in zijn hart gesloten.

Lees verder »

Evenementen

Vraag en aanbod

Kolibri 560 met trailer

Door medische omstandigheden van een goede vriend van mij moet ik zijn zeer fraaie Kolibri 560 verkopen. Incl. een twee assige wegtrailer en een nette

Lees verder »

Kolibri 560 Glashelder te koop

Vraagprijs: € 1950 Belangrijker is dat ze een fijne plek vindt • Kolibri 560 ( inclusief trailer &buitenboordmotor• Zeewaardig kajuitzeilboot• Werfgebouwd• Altijd goed verzorgd en

Lees verder »

Heb je vragen?

Als je vragen hebt, meer wilt weten over de vereniging, over de Kolibri, het onderhoud van je boot, schroom niet om contact met ons op te nemen.

Inhoud van de Site