Search

Klein maar fijn

Vereniging van Kolibrizeilers

Op deze site vindt u alles wat de Vereniging van Kolibrizeiler te bieden heeft

Ontmoetingsplek,
kennis uitwisselen en zeilen

Laat de wind uw Koilibri beroeren en geniet van een avontuurlijk zeiltochtje. Wilt u mede Kolibri-zeilers ontmoeten? Als u technische vragen heeft over uw boot en graag antwoord wilt krijgen, dan kunnen we u helpen. Heeft u altijd al eens willen deelnemen aan een wedstrijd of op expeditie willen gaan met gelijkgestemde zeilers?

Bij de VKZ bent u op de juiste locatie! We streven ernaar om samen met onze leden de activiteiten te organiseren waar u behoefte aan heeft. Dankzij ons collectief zorgen we voor prachtige momenten op het water. Meld u nu aan en beleef de ultieme Kolibri-ervaring!”

Nieuws

Visserijdagen / Mosselmaaltijd

De VKZ mosselmaaltijd is dit jaar uitgebreid over heel Bruinisse met:DE VISSERIJDAGEN  BRUINISSE Het programma is als volgt:Donderdag 18 juli, 14:00 uur: op de Gemeentehaven:

Lees verder »

Zeiltocht naar het noorden 2024

Maandag 13 mei om half zes vertrokken 4 Kolibri’s vanuit Marina Seaport IJmuiden met bestemming Oudeschild op Texel. De vloedstroom begon al snel te lopen en met een zwakke wind uit ZW verliep de

Lees verder »

Evenementen

Vraag en aanbod

Kolibri 660 Anna Ruilen

Lieve Kolibri Vrienden.We zijn de gelukkige eigenaar van de kolibri 660 Anna. Dit betreft een kolibri met de 90 cm Kiel.Nu zijn we op zoek naar

Lees verder »

TE KOOP Kolibri 660, bouwnummer 2

Vanwege gezondheidsredenen moeten wij helaas afscheid nemen van onze Kolibri 660 “Tante Epoxya” uit 1992, eventueel met bijbehorende tandemasser. De trailer heeft een eigen kenteken en is goedgekeurd tot 2000kg. Ligplaats Akersloot (NH)

Lees verder »

Kolibri 560 met trailer

Door medische omstandigheden van een goede vriend van mij moet ik zijn zeer fraaie Kolibri 560 verkopen. Incl. een twee assige wegtrailer en een nette

Lees verder »

Heb je vragen?

Als je vragen hebt, meer wilt weten over de vereniging, over de Kolibri, het onderhoud van je boot, schroom niet om contact met ons op te nemen.

Inhoud van de Site