Search

Paard van Marken Trofee 1-3 september 2023

Wat een geweldig jaar was het! Dit jaar vond de PMT plaats in een prachtige omgeving, bij de Blocq van Kuffeler, zonder problemen met het fonteingras. Aan de wedstrijd deden zeven Kolibri's mee. Er was weinig wind. Maar toch werd er een geweldige sfeer gecreëerd. De winnaar van de dag was Thijs Hoogland met zijn kleinzoon Ivo en de boot Polle.

De PMT was dit jaar vanuit de Blocq van Kuffeler, zo hadden we geen last van fontijnkruid.
Vrijdagavond 1 september waren we na het palaver welkom op de maandelijkse inloopbijeenkomst van de WSV en werden we verwend met drank en heel veel lekkere hapjes.
Zaterdag om 10 uur was de start van de wedstrijd met 7 deelnemende Kolibri’s.
Bij de start was er zo weinig wind dat, op Thijs met Ivo na, het hele wedstrijdveld nog niet in de buurt van de startlijn was toen het startsein klonk. Er ontstonden 2 groepjes die dicht bij elkaar voeren en zo werd het voor iedereen spannend aan de finish.
Na de Indische maaltijd was het tijd voor het bekend maken van de uitslag van de wedstrijd. Winnaar was, hoe kan het ook anders, Thijs Hoogland met kleinzoon Ivo met de Polle. De wisselprijs, het schilderij met het paard van Marken, is weer thuis bij Thijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *